Skip to content

Återställa data efter dataförlust

Återställa data från hårddisk och andra digitala lagringsmedia. Ahlberg data Nacka Strand.

Rädda data från mobiltelefon hos Ahlberg data. Bilder, sms och andra filer.

Ahlberg data kan hjälpa dig återställa data efter en hårddiskkrasch eller annan dataförlust. Genom oss kan du få tillbaka dina förlorade filer.

Återställt data sedan 2003

Vi har lång erfarenhet av att återställa data – vi har hållit på med det sedan 2003 – och erbjuder högkvalitativ dataräddning. Dessutom är vi kända för kundvänlighet och en servicenivå som få andra kan erbjuda. Läs gärna rescensionerna från våra kunder. Det är spontanta och äkta omdömen.

Undersökning av hårddisk och andra lagringsmedia är helt gratis. Du betalar ingenting förrän du vet att vi kan återställa den data du vill ha och du sagt okej till priset.

Tack vare detta har du allt att vinna och inget att förlora på att lämna in din trasiga hårddisk eller vilket annat lagringsmedia som helst till oss.

Vi klarar att återställa data, inte bara från kraschad hårddisk, utan från alla olika digitala lagringsmedia, till exempel server, SSD-hårddisk, mobiltelefon, surfplatta och olika typer av minneskort.

Återställa data i renrum

Vi har renrum där vi kan göra avancerade reparationer inuti hårddiskar – till exempel byta ut trasiga läshuvuden eller flytta datalagringsskivor från en hårddisk till en annan.

Vi gör också elektroniska hårddiskreparationer, microlödningar och byten av små komponenter, omprogrammering av styrenheter och firmware med mera.

Lätta att hitta i Nacka Strand

Ahlberg data håller till i oktagontornet (torn med åtta sidor) på Cylindervägen 12 i Nacka Strand. Det är ett landmärke som syns både från land och från sjösidan om man kommer med båt. Buss 443 från Slussen tar cirka 10 minuter hit ut.

Dataåterställning hos Ahlberg data i Nacka Strand.

Vi har generösa öppettider: 8 – 18 måndag till torsdag och 8 – 17 fredag. Du kan komma på besök och få hjälp med dataräddning när som helst, utan att behöva boka någon tid. Det är bara att komma hit när det passar dig.

Dataåterställning för hela landet

Ahlberg data servar hela Sverige. Om du inte har möjlighet att besöka oss kan du i stället klicka här. Du kan på ett enkelt sätt skicka kraschad hårddisk, mobiltelefon, usb-minne, kamerakort och vilket lagringsmedia som helst till oss för dataåterställning.

Ring gärna till oss först på telefon 08-718 07 20 så kan vi försöka ge dig en ungefärlig uppskattning om vad som behöver göras och vilket pris-spann du hamnar i.