Skip to content

Data recovery – vi återskapar data

Ahlberg data i Nacka Strand. Vi utför data recovery - räddar data från alla olika lagringsmedia.
Ahlberg data är ett komplett dataräddningsföretag. Vi hjälper dig med alla sorters dataåterställning från kraschad hårddisk och andra digitala lagringsmedia.

Komplett data recovery-labb

Ahlberg data är ett specialistföretag inom data recovery. Vi är kompletta. Det innebär att vi kan reparera trasig hårddisk och rädda data från alla olika digitala lagringsmedia som finns på marknaden, till exempel mekanisk hårddisk, server, NAS, smartphone, SSD hårddisk och olika typer av minneskort.

Vi har ett fullt utrustat data recovery-labb i Nacka Strand strax utanför Stockholms innerstad. Det är unikt i sitt slag i Sverige.

Dataåterställning alla digitala lagringsmedia

Förutom att reparera hårdvara som gått sönder, exempelvis kraschad hårddisk, kan Ahlberg data också utföra data recovery på korrumperade filsystem av alla sorter som finns på marknaden – till exempel PC, mac, iOS, Android och Linux. Vi återställer dina filer i fungerande skick, oavsett filsystem.

Eftersom Ahlberg data är ett helt komplett data recovery-företag behöver vi aldrig skicka ditt lagringsmedia vidare till något annat företag. Du har total kontroll över var din hårdvara och dina känsliga filer befinner sig under hela den tid processen pågår.

Data recovery från mobiltelefoner har vuxit stort de senaste åren. Ahlberg data är ett företag som återställer data, bilder med mera från mobiltelefoner.

Cellebrite. Utrustning av den här typen är nödvändig för att kunna få ut data ur olika typer av smartphones.

Data recovery mobiltelefon

Data recovery iPhone och Android hos Ahlberg data i Nacka Strand.
Dataräddning från mobiler har snabbt blivit en stor sektor inom data recovery. Framför allt bilder. Vi har den mest avancerade utrustning som finns på marknaden för att kunna få ut data från så många olika typer av smartphones och surfplattor som möjligt.

Renrum för hårddiskreparation

Ahlberg data har eget renrum – två renrumsboxar klass M100. Detta behövs när man öppnar mekaniska hårddiskar och gör reparationer och byten av komponenter inuti diskarna.

Vi är ett av få företag som kan utföra dessa avancerade operationer själva. Operationer som är nödvändiga för att kunna återställa data i uppemot 50 procent av fallen.

Personalen på dataåterställningsföretaget Ahlberg data.

Överhuvudtaget har vi stora resurser både när det gäller utrustning och personal – för att kunna hjälpa dig med dataåterställningpå bästa sätt. Du kan lita på kvaliteten. Vår personal är utbildad och erfaren när det gäller alla typer av data recovery.

Om du vill gå vidare och läsa mer kan du välja mellan företag och privatperson.

Du kan också ringa oss direkt på 08-718 07 20 eller mejla till info@ahlbergdata.se