Dataåterställning för företag

Dataåterställning för företag i Nacka Strand. Ahlberg data.
– hos Ahlberg data i Nacka Strand

En hårddiskkrasch, en server som gått ned eller annan dataförlust – behöver inte alls vara en katastrof. Dataåterställning för företag innebär att du som företagare får premiumhjälp hos Ahlberg data. Undersökning är kostnadsfri och vi räddar din förlorade data så snabbt och effektivt som det är möjligt.

Dataåterställning för företag - gratis analys

Ahlberg data kan rädda filer från alla på marknaden förekommande digitala lagringsmedia.

Undersökning av alla lagringsmedia är gratis när det gäller dataåterställning för företag. Det gäller även raidserver. Efter avslutad undersökning får du rätt besked om vad som kan räddas från ditt lagringsmedia. Det kan vara hårddisk, mobiltelefon, usb-minne eller vilket elektroniskt lagringsmedia som helst.

I uppemot 90 procent av fallen går det att göra en lyckad dataräddning och du får ett fast pris på vad hela operationen kommer att kosta – ett pris som vi garanterat håller.

Dataåterställning alla lagringsmedia

Vi klarar att återställa data från alla typer av elektroniska lagringsmedier, till exempel trasig hårddisk, raid-server, SSD hårddisk, mobiltelefon, surfplatta och olika minneskort.

Dataåterställning för hela Sverige

Vi hjälper företag över hela Sverige att rädda filer från trasig hårddisk och andra lagringsmedia

Ahlberg data servar hela Sverige. Klicka här om du vill skicka kraschad hårddisk, mobiltelefon, usb-minne, kamerakort eller annat lagringsmedia till oss för dataräddning. Länken går till våra elektroniska serviceformulär för företag.

Dataåterställning för företag - server recovery

Ahlberg data kan återställa data från server - alla på marknaden förekommande servertyper.

Att en server kraschar, och att filerna blir oåtkomliga, är mycket vanligt. Säljare av servrar brukar hävda att man aldrig behöver riskera en dataförlust med en modern raid-server. Det finns avancerade system för “redundans” som ska garantera att man kan återskapa datan efter en krasch.

Tyvärr fungerar det ofta inte i praktiken. Ahlberg data får därför ofta rycka in och rekonstruera data från kraschad server.

I kategorin dataräddning för företag får du snabb hjälp med att rekonstruera data och rädda filer från en kraschad raid-server. Våra företagskunder har alltid högsta prioritet.

Lättillgängliga med personlig service

Vi är lättillgängliga, finns på plats när du behöver oss. Du kan besöka oss när som helst under våra öppettider som är måndag – torsdag 8 – 18 och fredagar 8 – 17 – utan att det behövs någon tidsbokning.

Dataräddning för företag hos Ahlberg data innebär att du alltid får den bästa service vi kan erbjuda.
Vill du först få en snabbanalys av ditt problem kan du gärna ringa vår kundkontaktman Sofie Stålberg på telefon 08-718 07 20.

Hantering av kraschad hårddisk

En kraschad hårddisk bör hanteras med stor försiktighet - annars finns det risk att datan på skivorna inuti hårddisken förstörs oåterkalleligen. Ahlberg data hanterar kraschad hårddisk på ett säkert sätt.

Har du en trasig hårddisk så rekommenderar vi att du stänger av den på en gång och lämnar in den till oss så orörd som möjligt. Då får vi en optimal chans att kunna reparera hårddisken åt dig och återställa dina filer i fungerande skick. Det kan uppstå irreparabla skador om man hanterar hårddisken oförsiktigt.