Skip to content

Dataåterställning för företag

Dataåterställning för företag i Nacka Strand. Ahlberg data.

En hårddiskkrasch, en server som gått ned eller annan dataförlust – behöver inte alls vara en katastrof. Dataåterställning för företag innebär att du som företagare får premiumhjälp hos Ahlberg data. Undersökning är kostnadsfri och vi räddar din förlorade data så snabbt och effektivt som det är möjligt.

Dataåterställning alla lagringsmedia

Gratis analys av hårddisk och andra lagringsmedia

Ahlberg data återställer förlorad data från alla digitala lagringsmedia.

Undersökning av alla digitala lagringsmedia är gratis när det gäller dataåterställning för företag. Det gäller även raidserver. Efter avslutad undersökning får du rätt besked om vad som kan räddas från ditt lagringsmedia. Det kan vara hårddisk, mobiltelefon, usb-minne eller vilket elektroniskt lagringsmedia som helst.

I uppemot 90 procent av fallen går det att göra en lyckad dataräddning och du får ett fast pris på vad hela operationen kommer att kosta – ett pris som vi garanterat håller.

Vi klarar att återställa data från alla typer av elektroniska lagringsmedier, till exempel trasig hårddisk, raid-server, SSD hårddisk, mobiltelefon, surfplatta och olika minneskort.

Dataåterställning server

Ahlberg data kan återställa data från server - alla på marknaden förekommande servertyper.

Att en server kraschar, och att filerna blir oåtkomliga, är mycket vanligt. Säljare av servrar brukar hävda att man aldrig behöver riskera en dataförlust med en modern raid-server. Men det händer ändå. Ahlberg data rycker ofta in  och rekonstruerar data från kraschade raid-servrar.

I kategorin dataåterställning för företag får du snabb hjälp med att rekonstruera data och rädda filer från en kraschad raid-server. Våra företagskunder har alltid högsta prioritet.

Lättillgängliga med personlig service

Vi är lättillgängliga, finns på plats när du behöver oss. Du kan besöka oss när som helst under våra öppettider som är måndag – onsdag 8 – 18 och torsdag – fredag 8 – 17 – utan att du behöver någon tidsbokning.

Dataräddning för företag hos Ahlberg data innebär att du alltid får den bästa service vi kan erbjuda.

Vill du först få en snabbanalys av ditt problem kan du gärna ringa vår kundkontaktman Michael Hooper på telefon 08-718 07 20.

Servar hela Sverige med data recovery

Vi hjälper företag över hela Sverige att rädda filer från trasig hårddisk och andra lagringsmedia

Ahlberg data servar hela Sverige. Klicka här om du vill skicka kraschad hårddisk, mobiltelefon, usb-minne, kamerakort eller annat lagringsmedia till oss för dataräddning. Länken går till våra elektroniska serviceformulär för företag.

Hantering av kraschad hårddisk

Dataåterställning med högsta kompetens för företag. Ahlberg data i Nacka Strand.

Har du en trasig hårddisk så rekommenderar vi att du stänger av den och lämnar in den till oss så orörd som möjligt. Då har vi en optimal chans att kunna reparera hårddisken åt dig och återställa dina filer i fungerande skick. Det kan uppstå irreparabla skador om man hanterar hårddisken oförsiktigt – och då kan det hända att det inte längre går att återställa data.

Sorry, nothing found.