Dataräddning för företag

– hos Ahlberg data i Nacka Strand

Dataräddning för företag i Nacka Strand. Ahlberg data räddar data från trasig hårddisk och andra digitala lagringsmedia.
En hårddiskkrasch, en server som gått ned eller annan dataförlust – behöver inte alls vara en katastrof. Kategorin Dataräddning för företag innebär att du som företagare får premiumhjälp hos Ahlberg data. Undersökning är kostnadsfri och vi räddar din förlorade data så snabbt och effektivt som det är möjligt.

Dataräddning för företag - gratis analys

Ahlberg data kan rädda filer från alla på marknaden förekommande digitala lagringsmedia.

Undersökning av alla lagringsmedia är gratis när det gäller dataräddning för företag. Det gäller även raidserver. Efter avslutad undersökning får du rätt besked om vad som kan räddas från ditt lagringsmedia. Det kan vara hårddisk, mobiltelefon, usb-minne eller vilket elektroniskt lagringsmedia som helst.

I uppemot 90 procent av fallen går det att göra en lyckad dataräddning och du får ett fast pris på vad hela operationen kommer att kosta – ett pris som vi garanterat håller.

Utför dataräddning alla lagringsmedia

 

Vi klarar att rädda filer från alla typer av elektroniska lagringsmedier, till exempel trasig hårddisk, raid-server, SSD hårddisk, mobiltelefon, surfplatta och olika minneskort.

Dataräddning för hela Sverige

Vi hjälper företag över hela Sverige att rädda filer från trasig hårddisk och andra lagringsmedia
Ahlberg data servar hela Sverige. Klicka här om du vill skicka kraschad hårddisk, mobiltelefon, usb-minne, kamerakort eller annat lagringsmedia till oss för att rädda filer. Länken går till våra elektroniska serviceformulär för företag.

Dataräddning för företag - server

Att en server kraschar, och att filerna blir oåtkomliga, är mycket vanligt. Säljare av servrar brukar hävda att de är idiotsäkra. Tyvärr stämmer inte detta, trots avancerade system för "redundans" som ska garantera att man kan återskapa datan. Det fungerar rätt sällan i verkligheten och Ahlberg data får därför ofta rycka in och rekonstruera data från servrar.
Att en server kraschar, och att filerna blir oåtkomliga, är mycket vanligt. Säljare av servrar brukar hävda att de är idiotsäkra. Tyvärr stämmer inte detta, trots avancerade system för “redundans” som ska garantera att man kan återskapa datan. Det fungerar rätt sällan i verkligheten och Ahlberg data får därför ofta rycka in och rekonstruera data från servrar.

I kategorin dataräddning för företag får du snabb hjälp med att rekonstruera och rädda filer från en kraschad raid-server. Våra företagskunder har alltid högsta prioritet.

Personlig service för alla kunder

Dataräddning för företag hos Ahlberg data innebär att du alltid får den bästa service vi kan erbjuda.

Du får gärna besöka oss om du håller till i närområdet. Vi har en reception där du får personlig service. Någon tidsbokning behövs inte. Du kan komma när det passar dig. Öppettiderna är måndag – torsdag 8 – 18 och fredag 8 – 17.

Vår kundkontaktman heter Outi Kilkki. Du når henne på telefon 08-718 07 20.

Outi guidar dig när det gäller trasig hårddisk och andra lagringsmedia, hjälper dig med prisuppgifter i kategorin dataräddning företag med mera. Hon kan även hjälpa dig med instruktioner om hur du bäst skickar en trasig hårddisk eller annat lagringsmedia till oss för undersökning och dataåterställning.

Hantering av kraschad hårddisk

En kraschad hårddisk bör hanteras med stor försiktighet - annars finns det risk att datan på skivorna inuti hårddisken förstörs oåterkalleligen. Ahlberg data hanterar kraschad hårddisk på ett säkert sätt.

Har du en trasig hårddisk så rekommenderar vi att du stänger av den på en gång och lämnar in den till oss så orörd som möjligt. Då har vi en optimal chans att kunna reparera hårddisken åt dig och återställa dina filer i fungerande skick. Det kan uppstå irreparabla skador om man hanterar hårddisken oförsiktigt.