Chat with us, powered by LiveChat

Tror du att din partner är otrogen?

Ahlberg datas otrohetsutredning kan ge svaret på om partnern varit otrogen eller inte.

Otrohetsutredning kan ge svaret

Vår otrohetsutredning kan ge dig svaret om otroheten. Skådespelerskan Kristen Stewart erkände till slut otrohet mot sin dåvarande pojkvän Robert Pattinson.

Lätt att vara otrogen
Lätt att vara otrogen

Det är lättare än någonsin för den som vill vara otrogen mot sin partner att hitta någon. Först kom de vanliga dejtingsajterna och sedan Facebook. Sedan några år finns också de speciella “otrohetssajterna” – norska Victoria Milan och kanadensiska Ashley Madison. Det har fått fenomenet otrohet att öka kraftigt generellt.

Norrmannen Sigurd Vedal blev rik tack vare otrohetssajten Victoria Milan.
Norrmannen Sigurd Vedal blev rik tack vare otrohetssajten Victoria Milan.

Otrohetsutredning avslöjar otrohet

Ahlberg data avslöjar otrohet och tar fram bevis. Tidningen Aftonbladet gjorde för en tid sedan en helsida om oss och vår otrohetsutredning. Vi kallas för “otrohetsjägare” och “en motvikt till otrohetssajterna”. Vi är stolta över detta. Läs gärna Aftonbladets artikel.

Om man misstänker otrohet så är det oftast sant – det visar vår statistik. I de flesta fallen hittar vi klara bevis på otrohet och ibland dessutom i mycket stor omfattning. Aftonbladet har skrivit mycket om otrohet – och hävdar att hela 66 procent av landets kvinnor och 60 procent av männen har varit otrogna sin partner någon gång. Våra egna siffror är ännu högre.

Hållbara bevis på otrohet

Ahlberg data undersöker misstänkt otrohet via partnerns mobil eller dator. I de flesta fallen får vi fram tydliga och pinsamma bevis som inte går att ljuga sig fri ifrån. I en mindre andel fall saknas det bevis.

Undersökningen utförs med samma metodik som en normal brottsutredning, även om otrohet så klart inte är brottsligt. Det gäller att få fram tydliga och hållbara bevis som även kan användas i domstol om det skulle behövas. Men för de flesta räcker det att få veta vad som verkligen hänt – att få fram sanningen bakom lögnerna och undanflykterna.

Själva undersökningen gör vi med hjälp av din partners mobil eller dator – oftast mobilen. När vi är klara levererar vi en komplett forensisk rapport med en lista över de bevis vi har hittat. Till slut får man en komplett och detaljerad rapport i pdf-format. Man får också chansen att gå igenom resultatet med vår IT-forensiker om man vill.

Cellebrite it-forensisk utrustning för avläsning av mobiler m m

Prisvärd undersökning

Standardpriset för en otrohetsutredning via mobil hos Ahlberg data är 3 500 kronor. Detta är billigt med tanke på att vi använder ytterst avancerad och kostsam apparatur för att kunna få ut den dolda informationen ur mobilerna.

Så fungerar det

  • Du lånar din partners mobil och kommer in med den eller skickar den till oss.
  • Efter ett par timmar har vi gjort en “virtuell kopia” av innehållet i mobilen och du kan få tillbaka den.
  • Vi går igenom alltihop med forensisk utrustning och sparar det vi hittar som kan vara intressant, till exempel raderade sms, bilder, chatkonversationer och loggar över var mobilen befunnit sig vid olika tidpunkter.
  • Du får en rapport – en sammanställning av alltihop i pdf-format.

Är du intresserad?