Rädda data privatperson

Hjälp med dataåterställning från kraschad hårddisk kan du få hos dataräddningsföretaget Ahlberg data i Nacka Strand.
Rädda data hos Ahlberg data i Nacka Strand. Vi räddar filer från trasig hårddisk och andra lagringsmedia.

Gratis undersökning

Rädda data i Nacka. Ahlberg data är ett företag i Nacka Strand som pysslar med att rädda data från kraschad hårddisk och andra digitala lagringsmedia.

Undersökning är gratis och efter att undersökningen är klar får du rätt besked om vad som behöver göras för att rädda data från din hårddisk. Det gäller givetvis också andra lagringsmedia.

I de allra flesta fall kan vi återskapa allt eller nästan allt av din förlorade data. Du får också ett fast pris på vad hela dataåterställningen kommer kosta – ett pris som vi garanterat håller. Du behöver aldrig betala för en dataåterställning du inte har godkänt priset på eller inte är nöjd med.

Specialister på hårddiskkrasch

En hårddiskkrasch behöver inte alls innebära en definitiv dataförlust som många tror. Det är fullt möjligt att rädda data från en trasig hårddisk. Om du anlitar Ahlberg data är chansen mycket stor att du får tillbaka den data du förlorat.

Vi kan rädda data från alla olika typer av lagringsmedia som finns på marknaden. Förutom att rädda filer från kraschad hårddisk kan vi också rädda data från NAS och SSD hårddisk, mobiltelefon, surfplatta och olika typer av minneskort.

Vi servar hela Sverige

Rädda data privatperson

Ahlberg data servar hela Sverige med dataräddning. Vi har funnits i branschen sedan 2003 och är ett ledande företag inom data recovery i Sverige.

Det beror till stor del på att vi har en professionell kundservice och att vi kan utföra alla typer av reparationer och dataåterställning själva, inom Sveriges gränser.

Prata dataräddning med Outi

Kundservicen hos Ahlberg data. Kan svara på alla frågor om hårddiskkrasch och hur det går till när man räddar data.
Outi Kilkki är kundansvarig på Ahlberg data. Hon kan svara på dina frågor om hur vi räddar data från olika lagringsmedia och reparerar hårddiskar med mera. Du når henne på telefon 08-718 07 20.

Säker kortbetalning via Dibs

Ahlberg data erbjuder säker kortbetalning på Internet via DIBS.
Ahlberg data erbjuder säker kortbetalning på Internet via DIBS.