Rädda data privatperson

Rädda data från kraschad hårddisk, mobiltelefon, digitalminne och andra digitala lagringsmedier hos Ahlberg data i Nacka Strand.
Rädda data hos Ahlberg data i Nacka Strand. Vi räddar data från trasig hårddisk och andra lagringsmedia åt dig som är privatperson.

Rädda data privatperson - med fri analys

Rädda data privatperson i Nacka Strand - hos Ahlberg data. Hårddisk, mobiltelefon, digitalminne med mera.

Många tror att en hårddiskkrasch innebär en definitiv dataförlust. Men så är det inte. Det är fullt möjligt att rädda data från en trasig hårddisk. Anlitar du Ahlberg data är chansen mycket stor att du kan få tillbaka den data du förlorat. I de flesta fall kan vi återskapa allt eller nästan allt.

Undersökning är gratis och efter att undersökningen är klar får du rätt besked om vad som behöver göras för att rädda data från din hårddisk (eller annat lagringsmedia).

Du får också ett fast pris på vad hela dataåterställningen kommer kosta – ett pris som vi garanterat håller. Du behöver aldrig betala för en dataåterställning du inte har godkänt priset på eller inte är nöjd med.

Räddar data från alla lagringsmedia

Ahlberg data räddar inte bara hårddiskar utan vi kan också återställa data från andra lagringsmedia som till exempel mobiltelefon, minneskort, SSD hårddisk, NAS och olika digitalkameror.

Vi servar hela Sverige

Rädda data privatperson hos Ahlberg data i Nacka Strand. Återställer data från alla förekommande digitala lagringsmedia.

Ahlberg data servar hela Sverige med dataräddning. Vi har funnits i branschen sedan 2003 och är numera ett ledande företag inom data recovery i Sverige.

Detta beror till stor del på att vi erbjuder en professionell kundservice, som kan förklara alla typer av problem, och att vi kan utföra alla typer av reparationer och dataåterställning själva, inom Sveriges gränser.

Prata dataräddning med Sofie

Kundservicen hos Ahlberg data. Kan svara på alla frågor om hårddiskkrasch och dataräddning.

Sofie Stålberg är kundansvarig på Ahlberg data. Hon kan svara på dina frågor om hur vi räddar data från olika lagringsmedia och reparerar hårddiskar med mera. Du når henne på telefon 08-718 07 20.

Säker kortbetalning via Dibs

Ahlberg data erbjuder säker kortbetalning på Internet via DIBS.
Ahlberg data erbjuder säker kortbetalning på Internet via DIBS.