Rädda data företag

Rädda filer i Nacka Strand. Ahlberg data i Nacka Strand räddar data från trasig hårddisk och andra digitala lagringsmedia.
En hårddiskkrasch, en server som gått ned eller annan dataförlust – behöver inte alls vara en katastrof. Som företagare får du premiumhjälp hos Ahlberg data. Undersökning är kostnadsfri och det finns goda möjligheter att vi kan rädda filer från din hårddisk.

Gratis undersökning

Ahlberg data kan rädda filer från alla på marknaden förekommande digitala lagringsmedia.
Undersökning av alla lagringsmedia är gratis. Det gäller även raidserver. Efter avslutad undersökning får du rätt besked om vad som kan räddas från den kraschade hårddisken (eller vilket lagringsmedia det nu är).

Efter undersökning vet vi om det går att rädda filer. I uppemot 90 procent av fallen går det att göra en lyckad dataräddning och du får ett fast pris på vad en komplett dataräddning kommer att kosta – ett pris som vi garanterat håller.

Rädda filer alla lagringsmedia

 

Vi klarar att rädda filer från alla typer av lagringsmedia, till exempel trasig hårddisk, server med raid, SSD hårddisk, mobiltelefon, surfplatta och olika minneskort.

Du behöver inte boka någon tid om du vill besöka oss. Du kan komma precis när du vill och få personlig service. Öppettiderna är måndag – torsdag 8 – 18 och fredag 8 – 17. Det går bra att prata direkt med någon av våra tekniker också.

Vår kundkontaktman heter Outi Kilkki. Du når henne på telefon  08-718 07 20.
Vår kundkontaktman heter Outi Kilkki. Du når henne på telefon 08-718 07 20.

Outi kan svara på alla dina frågor om trasig hårddisk, dataräddning, priser och annat. Och hon kan hjälpa dig med instruktioner om hur du bäst skickar en trasig hårddisk eller annat lagringsmedia till oss för undersökning och dataåterställning.

Dataräddning för hela Sverige

Vi hjälper företag över hela Sverige att rädda filer från trasig hårddisk och andra lagringsmedia
Ahlberg data servar hela Sverige. Klicka här om du vill skicka kraschad hårddisk, mobiltelefon, usb-minne, kamerakort eller annat lagringsmedia till oss för att rädda filer. Länken går till våra elektroniska serviceformulär för företag.

Hantera kraschad hårddisk

Rädda filer företag

Man bör inte experimentera med en kraschad hårddisk själv eftersom det är lätt hänt att skadorna på disken förvärras. Då blir det en dyrare dataåterställning och man kan få ett sämre slutresultat. I värsta fall (om hårddisken tickar eller klickar) kan det hända att datan förstörs helt.

Vi rekommenderar att du stänger av den trasiga hårddisken så snabbt som möjligt och lämnar in den till oss så orörd som möjligt. Då har vi en optimal chans att kunna laga hårddisken åt dig och återställa dina datafiler i fungerande skick.

Rädda filer server

Att en server kraschar helt, och att filerna blir oåtkomliga, är mycket vanligare än de flesta tror. Säljarna av servrar brukar hävda att de är idiotsäkra, men så är det inte, trots alla avancerade system för "redundans" och backup som finns finns inbyggda i avancerade raidsystem.
Att en server kraschar helt, och att filerna blir oåtkomliga, är mycket vanligare än de flesta tror. Säljarna av servrar brukar hävda att de är idiotsäkra, men så är det inte, trots alla avancerade system för “redundans” och backup som finns finns inbyggda i avancerade raidsystem.

Som företagare för du snabb hjälp med att rekonstruera raiden och rädda filer från kraschad server. Våra företagskunder har högsta prioritet.