Skip to content

Vi räddar raderade SMS

Raderade sms. Vi hjälper dig med återställning av raderade sms - Ahlberg data i Nacka Strand.
Vi återställer raderade sms. Ahlberg data är ett av få företag i Sverige som kan hjälpa dig återställa raderade sms från alla sorters mobiltelefoner – iPhone, Android, Windows Phone och även andra, äldre mobiler.

Hur vi återställer raderade sms

Det är inte lika enkelt som man kan tro om man läser vissa diskussionsforum att återskapa raderade sms. För att man ska kunna återskapa sms från en smartphone krävs det att man har specialutrustning som både är dyr, komplicerad och säkerhetsklassad.

Cellebrite frilagd skugga 1

Man måste vara godkänd för att få köpa och använda utrustningen. Ahlberg data har tillstånd därför att vi anses vara ett seriöst företag inom it-forensik. Vi är också godkända av säkerhetstjänsten i det land där utrustningen tillverkas.

Vi är ett av ytterst få företag inom den privata sektorn som har denna typ av utrustning, för övrigt samma apparatur som används av den svenska polisen i olika brottsutredningar.

Klarar att återställa fler sms

Det finns gör-det-själv-mjukvara som ska klara samma sak som vi gör enligt reklamen, men den fungerar långt ifrån alltid som utlovat. Det kan verka billigt, men om appen inte gör jobbet så är den inte värd något.

Vi har både hårdvara och mjukvara för dekryptering och upplåsning av låsta mobiler vilket är nödvändigt för att kunna återställa sms från alla olika typer av smartphones och äldre mobiler.

Därför klarar vi ofta det som apparna på nätet inte kan leverera. Vi är inte särskilt dyra heller.
Ring oss gärna på 08-718 07 20 eller skicka ett e-postmeddelande info@ahlbergdata.se.