Skip to content

Vi kan göra din dator snabbare

Genom att uppgradera datorn med en större och snabbare SSD-disk.

Genom att uppgradera datorn med en större och snabbare SSD-disk.

Uppgradering - snabbare dator

bla bla

Har du fullt på hårddisken i din laptop eller går datorn långsamt? Vi kan flytta över Windows och alla dina program, filer och bilder till en större och snabbare SSD-disk. Resultatet blir en snabbare dator. Du behöver inte göra om något och du behöver inte installera några nya appar.

Din dator kommer se ut precis som du är van vid när du startar den, men det kommer finnas mer lagringsutrymme och den kommer starta upp betydligt snabbare.

Du kan lämna in datorn till oss och få tillbaka den någon dag senare.

Prisexempel: En ny SSD-disk på 1 Terabyte kostar inklusive vårt arbete 3000 kronor.

Förutom att flytta över allt till en ny hårddisk via en kloningsprocess så rensar vi också bort onödiga filer och onödiga program som kan slöa ned datorn. Dessutom skannar vi hårddisken efter virus och annan skadlig mjukvara.

10 gånger snabbare än mekanisk disk

samsung-860-evo

En SSD hårddisk innehåller inga rörliga delar och är upp till 10 gånger snabbare än en traditionell hårddisk. Den är även tåligare mot smällar så om du tappar din Laptop är chansen större att hårddisken håller. Din gamla disk kan du behålla som en backup om olyckan skulle vara framme.

Om datorn har för lite RAM-minne (arbetsminne) så kan även detta göra den långsammare. Om RAM-minnet behöver uppgraderas så kan vi självklart göra även detta.

Priset varierar med datormodell och storleken på det nya minnet. Om bytet av minne görs i samband med att vi byter hårddisk blir priset normalt runt 1 000 kronor inklusive arbetet.