Chat with us, powered by LiveChat

Tecken på otrohet – så avslöjar du din partner

Är du förd bakom ljuset av din pojkvän?
Är du förd bakom ljuset av din pojkvän?

Håll uppsikt efter tecken på otrohet

För mycket misstänksamhet kan förstöra ett förhållande. Men samtidigt ska man inte vara naiv. Misstänker du att din partner är otrogen så kan du titta efter tecken som brukar kunna visa om det stämmer eller inte. Ofta finns det eld bakom röken.

Han “jobbar över” allt längre och oftare

Han är borta mer och mer från hemmet på kvällarna och kommer hem senare och senare. Han har börjat komma med förklaringar som låter allt mer ihåliga.

– Kanske är han lite väl intresserad av en arbetskamrat. Det kan också hända att han går ut med någon annan eller hem till en älskarinna.

Lämnar rummet när han ska prata i telefon
Lämnar rummet när han ska prata i telefon

Fram tills alldeles nyligen har han pratat i telefon öppet med sina vänner medan ni suttit i TV-soffan tillsammans. Det har han gjort så länge ni har bott ihop. Men nu har han börjat lämna rummet nästan varje gång telefonen ringer.

– Ett starkt tecken på otrohet. Han har troligen något på gång på sidan av som han inte vill att du ska veta något om. Kanske har han träffat någon annan och försöker dölja det för dig.

Hon undviker prat om framtiden
Hon undviker prat om framtiden

Är hon mindre entusiastisk än vanligt när ni ska planera nästa semester tillsammans? Skjuter hon ständigt upp era gemensamma planer, som till exempel att flytta ihop?

Stark varningsflagg. Ett tecken på att antingen har kärleken svalnat eller så har hon träffat någon annan.

Vill mest vara ifred

Ni har varit nära varandra, och intima med varandra, i flera år. Men nu känns det plötsligt inte alls så självklart. Känns det som att han har börjat distansera sig alltmer gentemot dig, känslomässigt och fysiskt?

Det tyder på att han har blivit förälskad i någon annan och att han dessutom har varit intim med den personen.

Kommer hem och luktar parfym
Kommer hem och luktar parfym

En klassiker. Även om han har duschat hemma hos sin älskarinna så sitter hennes parfymdoft kvar i hans skjorta och din känsliga näsa känner den direkt.

Det är inget bevis, men väldigt svårt att förklara bort. Det finns ju ingen annan tänkbar förklaring än att han har varit intim med en annan kvinna.

Blir otydlig och undvikande

Har han ändrat sig från att vara öppen mot dig till att bli en person som blivit mer reserverad och har svårt att lämna ut detaljer om vad han gör?

Läge att börja bli misstänksam. Kommer han hem sent och inte på ett tydligt och trovärdigt sätt kan förklara varför så visar statistiken att det ofta handlar om otrohet.

Ändrar på vanor och rutiner
Ändrar på vanor och rutiner

Plötsligt har hon börjat ändra vanor och smak. Hon vill inte längre se ert gamla favoritprogram på TV tillsammans. Hon har köpt nya kläder med en annan stil än tidigare, hon sminkar sig mer och är mer noga med sitt utseende.

Detta är säkra tecken på att hon träffat någon som påverkat henne starkt och som hon vill behaga. Det kan bli en otrohetsaffär.

Vill du ha säkra bevis kan du beställa en Otrohetsutredning av oss. Normalpriset för otrohetsutredning via mobil är endast 3 500 kronor.