Skip to content

Dataräddning alla lagringsmedia

Vi utför alla typer av dataräddning, till exempel från trasig/kraschad hårddisk, mobiltelefon, server med raid, SSD hårddisk, surfplatta och olika minneskort. Vi återställer din förlorade data.

Gratis undersökning/analys

Kraschad hårddisk, dataräddning - gratis undersökning av hårddisken hos Ahlberg data.

Undersökning av alla lagringsmedia är gratis och efter avslutad undersökning får du rätt besked om vad som kan räddas från den kraschade hårddisken (eller vilket lagringsmedia det nu är).

Du får också ett fast pris på vad hela dataräddningen kommer kosta – ett pris som vi garanterat håller. Du kan välja en av två kategorier,  företag eller privatperson.

Personlig service utan tidsbokning

Du kan besöka oss när du vill och få personlig service, utan att du behöver boka tid i förväg. Du kan också prata direkt med någon av våra dataåterställningstekniker – antingen via telefon eller via vår webchat.

Ahlberg data i Nacka Strand räddar data från hårddiskar, mobiltelefoner med flera lagringsmedia. Vi servar hela Sverige.

Att förlora värdefulla bilder – eller andra viktiga filer – i en hårddiskkrasch behöver inte alls vara en katastrof. Vi erbjuder högkvalitativ dataräddning i vårt labb i Nacka Strand. Undersökning av hårddisk och andra lagringsmedia är gratis. Du betalar ingenting förrän du vet att det går att rädda den data du vill ha tillbaka – och du bestämt dig för att acceptera priset.

Dataräddning hela Sverige

Ahlberg data har kunder över hela Sverige. Klicka här om du vill skicka kraschad hårddisk, mobiltelefon, USB-minne, kamerakort eller annat lagringsmedia till oss för dataräddning.

Dataräddning för hela Sverige - Ahlberg data.

Råd vid hårddiskkrasch

Man bör inte experimentera med en kraschad hårddisk själv eftersom det är lätt hänt att skadorna på disken förvärras. Då kan det bli ett sämre slutresultat – det vill säga att färre filer kan återställas i fungerande skick.

Dataräddning efter hårddiskkrasch hos Ahlberg data. Det är viktigt att man hanterar hårddisken på rätt sätt när den gått sönder - om man vill ha bästa möjliga chans att få data återställd.

Om du har en hårddisk som inte kan läsas av på normalt sätt – och kanske inte ens får kontakt med datorn eller låter konstigt – rekommenderar vi att du stänger av den så snabbt som möjligt och lämnar in den till oss så orörd som möjligt. Då har du bästa tänkbara chans att vi kan laga hårddisken åt dig och återställa dina filer i fungerande skick.

Sorry, nothing found.